Sommerstengning – åpent onsdag 14/7 (17.30 – 20.00) og lørdag 17/7 (10.00 – 12.30) og deretter tirsdag 10/8 (18.00 – 20.00)

Vi tar sommerferie når dørene stenges førstkommende lørdag kl.12.30 og holder stengt i uke 29, 30 og 31.

Det har vært en stund siden siste oppdatering fra Vestfossen. Vi har imidlertid vært fullt opptatt med å følge opp nye kunder, bestille og ta imot nye varer og ikke minst kose oss i hagen med storskala.

Etter ett mer enn hektisk år er vi glade for å konstatere at det virkelig er behov for en butikk som konsentrerer seg om skikkelig hagejernbane. Vi har fått mange nye kunder samtidig som eksisterende kunder også bidrar til å tømme kaffekanna her i Vestfossen.  Det er vi glade for og benytter samtidig anledningen til å takke alle kunder og venner av huset som har hjulpet godt til med driften! Vi tar sommerferie når dørene stenges førstkommende lørdag kl.12.30 og holder stengt i uke 29, 30 og 31. Det betyr at første åpningsdag etter sommeren blir tirsdag 10/8. Ved akutte behov for livesteam og/eller utlevering av modeller kan du ta kontakt med oss på telefon 91653742. Serviceverksted holder helt stengt.

Vi er akkurat ferdig med å pakke ut fem kubikk brukt H0 og skal ta imot like mye fra Maxitrak i morgen onsdag. Roundhouse leverer også regelmessig så jeg nærmest garanterer at vi har en ekstra velfylt butikk når vi åpner igjen i august. Glemte jeg Brandbright? Vi får inn 100 byggesett ganske straks – nok å bygge på til vinteren!

 For de som er ferd med å planlegge hagejernbane vil vi gjerne minne om at vi gjerne tar en prat om dine ønsker, så skal vi hjelpe deg på vei. Vi vet mange nybegynnere lurer på å anskaffe ett livesteamlok, og til de vil vi bare opplyse at vi til mars neste år, klar til sesongen 2022, har reservert en hel batch med Roundhouse «Billy». Du får modellen levert i våre spesialfarger «Icecream van blue», «Underwear blue / green», «Brown frames..really?», «Rhundi V. Bakshi yellow», «Inspector Clouseau pink» og «Fifty shades of green» i tillegg til alle Roundhouse standardfarger. Ring oss gjerne om detaljer og eventuelt innbytte. Litt kortere fram i tid ligger våre første Taliesin fra Roundhouse før samme leverandør kommer med «England» – lokomotivene, men da nærmer det seg jul. Før det kommer Maxitrak J94 i 5-inch, vi ser på bilder av prototypfremstillingen nå og kan glede kundene med at fargene blir som planlagt under en skikkelig rangling i Maidstone ved herrene Svendsen, Salvesen og Probyn.

God sommer til alle!

Elisabeth
Glade og fornøyde kunder