Damptraktor!

3inch….4inch…britiske angivelser av skala kan være vanskelig å forstå helt uten videre – men hvis vi sier at 3inch tilsvarer 1 til 4, altså kvartskala begynner det sikkert å demre for noen. Og hvis du ser på bildet så gjør du deg sikkert opp en mening om størrelse.

Gjennom vårt samarbeid med Maxitrak og Maidstone Engineering er vi nå klare til leveranse av nettopp disse tingene – og modellene på bildet er snart på vei til Norge, men først sjekk og grundig gjennomgang i Staplehurst før forsendelse. Våre eksperter med 40 års erfaring går igjennom hele modellen og vurderer den nøye. Kun de beste eksemplarene kommer til Norge,  Og enda bedre: Det kommer enda en til som ikke er avbildet. Poenget med dette: Livingsteam Gardenrailways vil gi alle muligheten til å la seg fascinere av ekte damp.

Du trenger ikke infrastruktur for å kjøre – ulikt hagejernbane altså, men samtidig fullt mulig å ha skikkelig glede av ekte damp. Vi kommer tilbake med innformasjon om disse modellene, men ring oss gjerne ved interresse.

Prisene starter rundt 190000,- for 4inch, og rundt 280000,- for 3 inch fritt levert Vestfossen med alt papirarbeide, dokumentasjon og sertifikater i orden. Vekt fra ca. 130 kg til ca. ett tonn.

Leveres uten digitaldekoder og lydmodul men med en flaske bobler.