Oktobernytt!

garratt2

Den første Roundouse Darjeeling Garrat har ankommet – i farge Deep Bronze Green. Akkurat denne blir vår visnings- og demomodell, men vi har følgende i bestilling:

  • November 2015: Ett stk. Victorian Maroon, med ekstra messing detaljer.
  • April 2016: Ett. stk Deep Brunswick Green.(overleveres Kråkstadmessa)
  • Juni / Juli 2016: Fem stk, Deep Bronze Green 2 stk, en solgt, Maroon, Blue, Black ( British Railways black passenger by Lightline)

Vi tar i mot reservasjoner fortløpende. Pr. dags dato er neste leveranse utover dette i september 2016. Ingen ny Roundhouse modell har solgt så godt så raskt, derav ventelister noe lengre enn vanlig. Livingsteam har som vanlig reservert ett antall modeller for raskere leveranse.

WarDepartment_1 RVB_and_Billy

Lokomotivene leveres med radiostyring som standard og valgfri sporvidde 32mm eller 45mm. P.O.A.

Julemarkedet i Vestfossen blir lørdag 5. desember . Det er god tradisjon at vi stiller ut her med levende damp og nesten garantert lett snøfall.

Vestfossen (4)

Dagfinn Kolberg spiller bra Neil Young ( håper vi…..han er god på det!), Sanseriet har blomster til mor – Sjokoladesalongen litt til de små (- og til svigermor), og Livingsteam har damplok til far for leveranse direkte til juletreet.

Søndag 20. desember holdes vår tradisjonelle juleavslutning for slitne og medtatte kunder. En søndag som starter kl. 10.00 med kaffe, hjemmebakst og The never ending story, eller som vi kjenner den: Del tre av Christian Wesenbergs foredrag «Jernbanens utvikling i Norge fra 1851 og frem til i dag». Christian er seniorarkitekt i Jernbaneverket og en svært poulær kunnskapsformidler og sosial bidragsyter i livesteammiljøet. Hans Horne stiller som vertskap og viser samtidig et av Norges få HO – anlegg med et helt konkret forbilde – Vestfossen i 50- årene! Etterpå er det juleselskap for kundene – slik vi pleier å ha det! (Lukket arrangement for kunder)

Forsommeren 2016: Vi tøffer ut Oslofjorden med Livingsteam Cruises.  Champagne og ekte damp er vi vant med – men hva det blir og eksakt når forteller vi senere, men vi snakker ikke om hverdagskost……..at det brukes 5 tonn kull på en liten runde legger vi imidlertid til som et hint……

Men først: Vi sees i Larvik 31. oktober – 1.november og på Hamar 7. og 8. november!

Logo_Livingsteam