Velkommen!

Hei,

Det er veldig hyggelig at du stikker innom Livingsteam Gardenrailways hjemmesider. Livingsteam er et firma som har spesialisert seg på å levere solide produkter til hagejernbane. Vi leverer lokomotiver, vogner, skinner og mye ekstrautstyr i skalaene 1:19 og 1:22,5 (G-skala). Personlig service er veldig viktig for oss. Ta kontakt for å få demonstrert hvordan et ekte damplokomotiv virker!

DPP_0009

Ofte har vi hobbykvelder med flere livesteam-entusiaster til stede. En liten matbit og hyggelig togprat blir det også. Livingsteam Gardenrailways er på plass i nytt hus med eget showroom og vi er nå den største Roundhouseforhandleren utenfor UK, med over 300 solgte lokomotiver, lang erfaring og eget godkjent serviceverksted som også foretar alle mulige utbedringer og oppgraderinger, også i andre skalaer. Vi har også veiledere som hjelper deg i gang med å bygge egen hagejernbane.

Idyll

Vi har til enhver tid et rikt utvalg av lokomotiver på lager for umiddelbar levering og diskuterer gjerne leveranse om en av disse, eller hvorfor ikke velge din modell med dine spesifikasjoner til avtalt leveransetidspunkt? I tillegg til lokomotiver, har vi masse byggedetaljer, vogner, Peco skinner. Vi diskuterer gjerne dine behov til din privatbane over en kopp kaffe, i avslappet atmosfære.

Med vennlig hilsen, Kristian Svendsen

E-post: salg(a)livingsteam.no

Storgata 21-23, 3320 Vestfossen

 

 

Telefon: 91 65 37 42

 

 

Vi forhandler:

Peco

Perfect World

I.P. Engineering