Status fra våre leverandører. Butikk er åpen lørdag fra 10.00 til 13.00

Vi minner om åpen butikk lørdag fra 10.00 til 13.00! Vi regner med masse folk denne lørdagen og vi har kaffe og boller til alle morgenfugler, pølsekjelen er klar 12.00.

Innimellom prøver vi også å oppdatere kundene om hva som ventes inn til butikken i Vestfossen. Dette er sånn røfflig det viktigste:

Roundhouse: Her har vi mange lok som ventes inn. Ta kontakt hvis det er en spesiell modell du ønsker deg – våre spesifikasjoner til fabrikken sikrer deg en høykvalitetmodell som overleveres ny eier med en grundig innføring i stell og kjøring av livesteamlok. Ledig for reservasjon fra våre forhåndsbestillinger er i grove trekk slik:

Darjeeling C-klass: Ledig lok nå, april, september og desember

Sandy River no. 24: April – ledig!

Margaret: Av 11 spesialbestilte lok har vi tre som venter på leveranse i juli. Ett av disse er solgt, to er ledig. De resterende er enten solgt eller befinner seg i butikken. Dette er spesiallagde Orenstein & Koppelllok, med isolerte hjul og som er godt egnet på LGB – baner, komplett med radiostyring. Takler alle kurveradiuser og de fleste lommebøker, kom innom for en prat!

Billy: Vi har reservert tre stykker med leveranse før jul. Kanskje litt tidlig å minne om jul – men her har du muligheten til selv å bestemme farge etter ønske og ikke minst mulighet til å spare opp tilstrekkelige kronasjer. Billy er en av våre mest solgte modeller og ett ypperlig begynnerlok.

Harrogate: Årets nyhet – vi begynner leveranse i november / desember. Lyst på industrilok og ikke minst utvide din egen samling med en aldeles lekker modell? Vi kan diskutere din leveranse enten sent i 2023 eller i 2024. Til denne modellen er våre spesialfarger Ice cream van blue, Baby pink, Underwear blue/green, Rhundi V Bakshi yellow og Blody brown frames tilgjengelig. I tillegg til sort, nyheten Olive green og 10 andre standardfarger. Hvis du ser at du har mange lok i skapet og kanskje også i vitrineskapet som for det meste er sorte er dette en ypperlig mulighet til å krydre hverdagen med litt farger.

Forøvrig har vi allerede nå 70 Roundhouselok på lager i tillegg til byggedeler og byggesett av Billy, Fowler, Katie, Lady Anne og George.

Maxitrak: Husker du dampmaskin fra barndommen? Hos Livingsteam finner du skikkelige dampmaskiner! Vi har også alt som skal til for å bygge din egen «ride-on» hagejernbane med startpakker fra kr. 30000,-. På vei inn ventes flere lokomotiver, og til høsten kommer det meget attraktive byggesett. Vi får ikke lov til å si hva, men vi kan røpe at et eksklusivt samarbeidsprosjekt resulterer i ett spektakulært byggesett i stor skala! Hvis du lurer på dine muligheter så tar du kontakt med oss. PS! Ekte kullfyrt er stor stas!

Brandbright: Vi har tett dialog med vår hoffleverandør av byggesett. Vi venter inn en stor sending vogner og byggedeler i løpet av 14 dager. Kanskje ikke de største nyhetene, men det er greit å vite at vi er sikret gode byggesett og hjul, koblinger og akselbokser når du skal i gang med ditt prosjekt. Plast? Nei – tre, messing og stål.

Accucraft: Vi får inn restopplaget av Cranmore Peckett damplokbyggesett. Dette er eksklusive byggesett i 16mm skala med valgfri sporvidde mellom 32 og 45 millimeter. Vi har en ferdigmodell i butikken. Deler laget av Aster i Japan og lakkeringgjøres av Accucraft med nydelige stafferinger – byggesettet kommer også ferdig lakkert. Jada – du får det helsort også om du ønsker ett skikkelig industridamplok!

Hvis du lurer på om en modellene som er nevnt i vår oppdatering så tar du bare kontakt med Kristian på telefon 91653742 eller mail kristian@livingsteam.no