Livingsteam Gardenrailways mannskaper har kommet seg igjennom jule- og nyttårsfeiring, – vi har åpent onsdag fra 17.30 til 20.00 og lørdag fra 10.00 til 13.00.

Hei, hei alle sammen og godt nytt år! Livingsteam Gardenrailways mannskaper har kommet seg igjennom jule- og nyttårsfeiring, – vi har åpent i dag onsdag fra 17.30 til 20.00 og lørdag fra 10.00 til 13.00. Vi ser frem til å hilse på!

Hyllene er fulle av varer til hyggelig pris. Ikke minst har vi nå fått inn masse N – skala. Bemo – hyllene er sprekkfulle og det ser ikke stort bedre ut i hyllene med norsk – og kontinental H0. Du skal ikke se bort i fra at vi har modellen du har lett etter en stund for å si det sånn.

Byggesett er etterspurt og det har vi også mye av. Været og årstiden gjør kanskje sitt til at du har lyst til å bygge litt? For de som liker å bygge damplok i H0 har vi bl.a. ca 30 byggesett i messing og hvitmetall fra M&F. Disse selges ut rimelig – førstemann til mølla. Ellers er jo Roundhouse livesteam lokbyggesett alltid etterspurt – vi har fylt opp skapet og har alle modeller tilgjengelig med mulighet for umiddelbar leveranse. Plastbyggesett har vi også en del av – du er velkommen til å rote litt i hyllene og vi setter sammen en grei pakkepris!

Det blir vanskelig å liste opp alt sammen, du får heller ta deg en tur til Vestfossen – vi sees!