Brandbright er igjen i full produksjon

Brandbright

Brandbright er igjen i full produksjon etter eierskifte – det gleder oss stort! Dette tradisjonsrike firmaet har vært vår «hoffleverandør» av høykvalitets vognbyggesett gjennom 22 år – og vi får ny forsyning derifra om ikke så lenge. Siden vi i to omganger har kjøpt opp restlageret finner du byggedeler og vognbyggesett i stort utvalg hos oss. Vi møtte grunnleggerne, Richard & Shirley, første gangen i Wales i september 2000. De hadde da mange planer om modeller som ble nevnt / vist i kataloger – men som aldri har blitt utgitt. Etter noen hyggelige samtaler med ny innehaver ser det ut til at disse nå kommer for salg etter hvert – vi gleder oss!

PS2 fra Brandbright

Maxitrak

Tre store paller har akkurat forlatt Staplehurst og vi får de første modellene av 5 inch Hunslet Austerity sammen med bl.a. Planet 1 skiftetraktorer – den ultimate start på largescale hagejernbane. Vi har fortsatt vårt gode startpakketilbud til kr. 29900,- som inkluderer en Planet 1, driverstruck og nok skinner til en kjøretur i egen hage. Vi har rød, blå og grønn Planet 1 på lager – bare å komme å ta en titt!

5 inch Hunslet Austerity fra Maxitrak

New member of staff.

Flere har hilst på vår pinscher Charlie i butikken eller hjemme hos oss. Han har nå fått selskap av Pluto, av samme rase, og 8 uker gammel. Vi belager oss på søvnløse netter…..

Pluto New member of staff

Åpningstider

Lørdag åpent mellom 10.00 og 13.00 og

tirsdag og onsdag mellom 17.30 til 20.00 som vanlig 🙂

Vi sees!