Taliesin – ny oppdatering!

Roundhouse er pr. dags dato både påskestengt og Koronastengt. Imidlertid holder vi kontakten og får med oss litt nytt om blandt annet relanseringen av Taliesin. Ved første øyekast ser den relanserte modellen helt lik den ut med den eldre versjonen som var i produksjon mellom 2008 og 2018. Managing Director Harri  kan imidlertid fortelle at det dreier seg om en nesten helt ny modell med ekstra detaljering – og under skallet er praktisk talt alt nytt. 

Vi skal være ærlige og si at flere kunder har spurt om vi kan skaffe Taliesin uten at vi faktisk har lykkes med det – før nå. Med to boggier under smyger Taliesin seg helt naturtro gjennom landskapet – og utvendige hjul og ingen «forstyrrende» styring (innvendig styring) skaper rolige bevegelser. Vi er fristet til å foreslå ett kort Brandbright persontog bak Taliesin og en god kopp te i hånden. Det blir nok høst og kanskje vinter før første modell er klar fra oss – men det gir deg tid til «funding» og å nøye tenke igjennom fargevalg. Vi har tidligere levert rød og sort som  kler loket godt. Selvsagt er både 32 og 45mm sporvidde tilgjengelig.

Forbildet er i trafikk den dag i dag – etter nybygging i 1999 – på Ffestiniog og Welsh Highland Railway.

Livingsteam Gardenrailways er alltid tilgjengelig for å diskutere en kontrahering – helt uforpliktende og med full diskresjon. Vi snakkes.