Juleavslutning

Tradisjonen tro så inviteres det til juleavslutning for mannskaper, venner av huset og hagejernbanekunder siste siviliserte søndag før jul – og i år landet vi på 15. desember av hensyn til husets fred.


Som vanlig starter vi opp i Vestfossen hos Hans og Helge, kl.10.45 presis. Årets jernbanehistoriske foredrag vil bli holdt av Olaf Bjerknes, kjent fra Norsk Jernbaneklubb og Krøderbanen. Olaf har vært mangeårig jernbanefotograf og ikke minst postkortsamler, men de fleste kjenner han kanskje best som vognrestaurerer med mange tillitsverv i jernbaneforeninger i Norge.


Det er uansett med stolthet vi presenterer årets nye foredrag: «En jernbanereise fra Oslo Vestbanestasjon til Randsfjord, Kongsberg og Krøderen sett gjennom postkort fra før 1. verdenskrig.». Som ekstranummer presenteres driftsbilder av «Vestfosstrikken» fra rundt 1970 og bilder særlig fra Lieråsen før nedleggelsen i 1973. Det er bare å glede seg!


Fra 14.30 fortsetter arrangementet i Myrsnipa med sedvanlig servering, hyggelig prat og mildt salgspress. Av hensyn til servering og stabling av folk ønsker vi påmelding til Kristian før 12. desember.


Velkommen