Juleavslutning

Som tidligere annonsert avholdes vår hyggelige juleavslutning for livesteamkunder og venner av huset  søndag 16. desember.

Vi begynner hos Hans i Vestfossen presis 10.45, og igjen er det Seniorarkitekt Christian Wesenberg fra BaneNor som drar oss igjennom «Jernbanens utvikling i Norge». For mange er nok dette foredraget blitt like kjært som «Snekker Andersen» og «Tre nøtter til Askepott». Vi har kaffen klar og litt å bite i. Uhøytidlige diskusjoner hører med….

Fra klokken 14.00 fortsetter arrangementet i Myrsnipa 10 med grøt, pølser, kaker og god stemning rundt bordene. Livingsteam Gardenrailways holder åpent – og det er fullt mulig med litt shopping til seg selv hvis man ellers er redd det bare blir myke pakker under treet. Dagen er også en fin anledning til å ønske hverandre god jul, oppsummere året og det er selvsagt ekstra stas hvis noen tar med byggeprosjekter.

Vi sender ikke ut invitasjon på annen måte enn annonsering her, men vi vil gjerne ha en påmelding til kristian@livingsteam.no som en bekreftelse på at du kommer.

Velkommen!