Norgeslansering!

Vi har med noen utvalgte Maxitrakmodeller til ride-on hagejernbane til modelljernbanemessen på Jevnaker denne helgen. Maxitrak fyller 40 år i år og de har samtidig fått sin største bestilling noensinne – selvsagt fra Livingsteam Gardenrailways. Hele 15 lokomotiver i både 5 inch og 71/4 inch og masse tilbehør er på vei.

 

Prisene for lokomotiver i bestilling starter fra ca. 19500,- for rimeligste diesellokomotiv og opp til 300000,- for de største damplokomotivene. Dette betyr at du for ca. 30000,- faktisk kan bygge deg en jernbane til å sitte på i din egen hage – med 30 meter skinner, vogn til å sitte på og diesellok med lyd. Samtidig kan vi nå også «custom» – bygge nær sagt alt gjennom vårt samarbeide med Maidstone Engineering. Vår første leveranse er allerede på plass – ett beist av en damplokomotivkjele TIG – sveiset i kobber med vekt på 20kg  – og den er med til Jevnaker.

 

Som flere vil forstå så går vi igang med samme optimisme som da vi staret med 16mm livesteam for 18 år siden. Noen lokomotiver er allerede solgt, både damplok som byggesett og ferdigmodell, og flere diesellokomotiver.

 

Kanskje du skulle ta deg en tur til Jevnakerhallen denne helgen?

Vi er alltid klar for en hyggelig hagejernbaneprat!