Messe på Jevnaker!

Hagejernbane dreier seg ikke bare om livesteam. Flere og flere får øynene opp for Roundhouse sine diesellokomotiver. I dag kom følgende melding fra en av våre nye kunder som hadde fått med seg en Roundhouse Darjeeling Himalayan Railway NDM 6 hjem:
«Takk for handelen. Produktet overgår alle forventninger». Hyggelig å høre! Livingsteam Gardenrailways lagerfører Roundhouse diesellokomotiver – og vi tar med flere til Jevnaker.

For de som har lyst på hagejernbane, men kanskje ikke livesteam, er Roundhouse sine diesellok ett meget godt valg. Little John og Bulldog egner seg til alle baner – fra den minste gruvebane som eneste lokomotiv eller som skiftetraktor på ett større anlegg. Harlech Castle med sin vekt på tre kilo og ett meget solid drivverk er egnet til alle typer oppdrag – akkurat slik det brukes på kjente Ffestiniog Railway i Wales. Toppmodellen NDM – 6 med to motorer og vekt på 3,5 kilo har imponert oss alle. Utover disse modellene lages det fremdeles Chrickett Castle for oss her i Norge – og snart kommer Merseysider. Lokomotivene er håndlaget i messing og stål. Vi sees på Jevnaker 17. og 18 mars!