Maxitrak 7¼ og 5-tommer

Som tidligere nevnt er Livingsteam Gardenrailways Skandinavisk importør for Maxitrak og Maidstone Engineering. Dette gir oss alle mulige muligheter innenfor de store skalaene, fra scratchbuilding av «one off» lok til leveranse av kjeler og selvsagt komplette hagejernbaner til å «sitte på» – altså skikkelig «ride on» hagejernbane.Livingsteam Gardenrailways har følgende modeller i bestilling fra Maxitrak med leveranse i 2018:

 7¼ inch sporvidde:
Jack med tender, alt tenkelig ekstrautstyr, RTR. Kullfyrt prestisjemodell, men samtidig lett nok til å ta med seg på treff.

Chaloner,RTR,  «norsk» modell, ett slikt lokomotiv var i bruk ved steinbruddet i Iddefjorden, nær Halden.

SECR R1, (to stk., en solgt). Meget flott modell som med sine 125kg driftsvekt drar det meste. Leveres i Southern Railway livery.

Planet II (diesel). Mange har sett denne hos Livingsteam allerede. Vekt 70kg, 8mm stålplate i rammen.

5 inch sporvidde:
Alice, 30 kg. Kullfyrt lokomotiv som er kraftig nok til å dra tre voksne personer. Vi har prøvekjørt denne hjemme hos eieren av Maxitrak. Imponerende!

Chaloner, både RTR og kit. Vekten på 22 kg og en robust konstruksjon gjør dette til en skikkelig attraktiv modell. Kan også leveres som gassfyrt.

Planet (diesel), (tre stk., en solgt). Igjen en modell som er testet av Livingsteam – mer enn nok til å kose seg med virkelig storskala – og det til en pris som er «innafor»!

Materiell: 
I tillegg har vi bestillt ganske mye vognmateriell, både for lokfører til å sitte på rett bak lokomotivet og til passasjerer.

 For de som er nyskjerrige er det bare å ta kontakt med Kristian på telefon 91653742 for en helt uforpliktende og konfidesiell prat.

Vi kan også reise på besøk om dette er ønskelig for å se på muligheter hjemme hos deg. Det skal faktisk ikke så mye til før det kan bli ganske fint!