Ukestilbud, uke 28!

Ukestilbud i uke 28 er Roundhouse Billy RC med alt du trenger for å komme i gang: Velg mellom tre forskjellige Billy vi har på lager, 22 meter skinner og tre åpne godsvogner fra Brandbright, nemlig GS 6, 14 og 15. Billy blir levert med Livingsteams spesifikasjoner og ekstrautstyr inkludert – og god oppfølging i starten.

Og prisen? 21000,- for alt. Kan hentes når det passer for deg, men vi må ha bestilling i løpet av uken. Og plutselig er du kanskje klar for høstens kjøretreff sammen med andre livesteamentusiaster?

Om Billy: Mange vil nok kjenne igjen utseendet til Billy fra gamle sort – hvit bilder fra diverse anleggsbaner. Bjørkåsen på Lommedalsbanen  og lok nr. 2 fra Svalbard (som akkurat har vært til oppussing på Tertitten) er også tilnærmet likt Billy. Så vil du ha ett lokomotiv med «norskt» preg så er Billy lokomotivet for deg. Stor trekkraft og fine kjøreegenskaper samtidig som det er lett å vedlikeholde gjør at dette er ett lokomotiv du raskt vil sette pris på. Kan også utrustes med tender.

Ring Kristian på telefon 91653742, evt. kristian@livingsteam.no