Tilbud uke 26 og 27!

Livingsteam Gardenrailways vil i sommer ha ukentlig tilbud på en «komplett» hagejernbane som både vil passe utmerket for en nybegynner som vil komme i gang mens det er sommer –  men som også vil være et skikkelig godt tilbud til den som har en del fra før. Tilbudet vil variere uke for uke.

 Tilbud uke 26 og 27:

Roundhouse Little John diesel med  tre stk Brandbright Q1/0 eller Q1/1. Vi har flere fargevarianter på lager av Little John – og vognene er svært etterspurte vagger laget helt i metall – for første gang på markedet etter ti års fravær. Du må gjerne smusse hvis du vil det! Vi kompletterer med 11 meter skinner, to semaforsignaler og to sporveksler. Her kan du bygge opp din helt egen lille gruvebane – på ett minimum av plass. Materiellet passer både til 32mm og 45mm sporvidde.

Og prisen? 12500,-! Du får da ett håndbygget lokomotiv i stål og messing, radiostyrt og med god batterikapasitet, tre skikkelig fine vogner – og skinner som kan ligge ute hele året. En fin inngang til hagejernbaneverdenen. Både lok, vogner og skinner passer ellers utmerket som en del av ett større hagejernbaneanlegg.

Ring Kristian på telefon 91653742, evt. kristian@livingsteam.no