Messe i Larvik og på Hamar!

Roundhouse Darjeeling B-Class

Livingsteam Gardenrailways stiller med ledende livesteam- og hagejernbaneeksertise på Larvikmessen nå til helgen (31.10-01.11). Norges fremste eksperter, som også holder internasjonal standard ( – tro det eller ei…) svarer på det du måtte lure på – om .f.eks. hvordan komme i gang, valg av lokomotiv, startpakker, plass, stigninger og fall, byggeteknikk osv. Ta tak i en av våre medarbeidere og be om en livesteamprat og demonstrasjon! Erfaringsmessig er det roligere utover ettermiddagen, f.eks. fra 14.30 og mot stengetid kl. 16.00.  Er det noe du vil vi skal ta med på messen – ring Kristian tlf. 91653742.

srrl24b

Flere og flere bytter nå inn sine eldre modelljernbanesaker, nytt eller gammel – uansett skala. Ved spørsmål om innbytte eller salg av egen samling tar du direkte kontakt med Kristian på messen.

Vi sees kanskje også på Hamar helgen 7. – 8. november? Helgen etter det igjen, dvs.14. – 15. november, er vi tilgjengelige i vårt showroom i Vestfossen for nye kunder. Timebestilling ( Sånn at vi får dimensjonert vaffelstekingen).

Logo_Livingsteam