Innbytte!

Drømmer du om å starte opp med Livesteam i hagen?

-Vårt tilbud om innbytte videreføres også i år. Ta med det mj – utstyret du ikke trenger eller vil ha skiftet ut – så gir vi deg en god innbyttepris mot det som både kan være starten på en hagejernbane og en fortsettelse på hobbyen
SandyRiver

Planlegging og finansiering.

Det første man bør gjøre når man planlegger egen hagejernbane er å ta kontakt med Livingsteam Gardenrailways. Vi kan alltid forklare det meste over en kopp kaffe og hjemmebakst. Men vi har også hagejernbaneentusiaster som har bygget eget anlegg av høy internasjonal standard som kan vise deg hvordan du kommer i gang – ofte med ti års erfaring med prøving og feiling!

Millie_3Mountaineer_1

Vårt tilbud til deg: Hvis du har modelljernbane fra før, uansett skala og merke, kan vi ta dette i innbytte. Mange av våre eksisterende kunder har finansiert sin egen hagejernbane på denne måten. Skuffer og skap mer eller mindre fulle av modelljernbaneutstyr – og klare ambisjoner om drømmebanen – du kjenner deg kanskje litt igjen? Men så var det det med tid og noen ganger plass som gjør at det store prosjektet stadig utsettes. Hagejernbane krever ikke plass inne, og når du uansett skal pusle litt i hagen er det ofte tid til å legge noen meter spor – på et sted i hagen hvor det kanskje er litt uryddig fra før?

 Utstyr som ikke er i bruk og som du vel aldri heller kommer til å bruke har liten praktisk verdi – men i kroner og øre er det kanskje dette som skal til for at du skal kunne oppgradere til ekte livesteam? Eller et livesteamlok nummer to eller tre?

Roundhouse MillieRoundhouse Russel

Innbytte hos oss gjør at du slipper alle mulige henvendelser fra ulike kjøpere. Vi takserer og gir deg et realistisk bilde av verdi der og da og tar i mot din bestilling på ønsket lokomotiv. Skulle du mangle noen kroner i mellom så finner vi en praktisk løsning på dette også. Og det er ikke bare lokomotiver som kan finansieres, også vogner og skinner og annet du har lyst på lager vi en grei deal på.

Logo_stor