Finansiering

SandyRiver
Høst og vinter står for tur – den tiden skal du bruke til å planlegge din egen dampdrevne hagejernbane. Mørke kvelder og fine helger er en flott tid til å bygge vognbyggesett, streke og tegne sporplan, prate med oss som allerede er i gang og – kanskje vente på sitt eget livesteamlok? Det er godt mulig at du finner drømmelokomotivet på vårt lager – men det er noe eget å vente på et lokomotiv som bygges spesiellt til deg, men dine egne spesifikasjoner. Det garanterer vi! Det kribler litt ekstra når leveransetidspunkt nærmer seg, og – med hånden på hjertet – vi andre livesteamentusiaster gleder oss like mye!

Og veien dit – planlegging og finansiering.

Det første man bør gjøre når man planlegger egen hagejernbane er å ta kontakt med Livingsteam Gardenrailways. Vi kan alltid forklare det meste over en kopp kaffe og hjemmebakst. Men vi har også hagejernbaneentusiaster som har bygget eget anlegg av høy internasjonal standard som kan vise deg hvordan du kommer i gang – ofte med ti års erfaring med prøving og feiling!

Finansiering er ofte et spørsmål – det koster litt å komme i gang og lokomotivet er nok det som krever mest i første omgang. Vi regner grovt 10000,- som en startsum som inkluderer et Roundhouse Basicseries lokomotiv, vognbyggesett, 11 meter skinner og en sporveksel. Absolutt nok til å komme i gang! Og vil du ha et Roundhouse Classicseries lokomotiv regner vi grovt fra ca. 19000,- for samme startpakke.

Millie_3Mountaineer_1
Vårt tilbud til deg: Hvis du har modelljernbane fra før, uansett skala og merke, kan vi ta dette i innbytte. Mange av våre eksisterende kunder har finansiert sin egen hagejernbane på denne måten. Skuffer og skap mer eller mindre fulle av modelljernbaneutstyr – og klare ambisjoner om drømmebanen – du kjenner deg kanskje litt igjen? Men så var det det med tid og noen ganger plass som gjør at det store prosjektet stadig utsettes. Hagejernbane krever ikke plass inne, og når du uansett skal pusle litt i hagen er det ofte tid til å legge noen meter spor – på et sted i hagen hvor det kanskje er litt uryddig fra før?

 

Utstyr som ikke er i bruk og som du vel aldri heller kommer til å bruke har liten praktisk verdi – men i kroner og øre er det kanskje dette som skal til for at du skal kunne oppgradere til ekte livesteam? Eller et livesteamlok nummer to eller tre?

Roundhouse MillieRoundhouse Russel
Innbytte hos oss gjør at du slipper alle mulige henvendelser fra ulike kjøpere. Vi takserer og gir deg et realistisk bilde av verdi der og da og tar i mot din bestilling på ønsket lokomotiv. Skulle du mangle noen kroner i mellom så finner vi en praktisk løsning på dette også. Og det er ikke bare lokomotiver som kan finansieres, også vogner og skinner og annet du har lyst på lager vi en grei deal på.

Bruk litt tid på å finne frem ting du ikke har bruk for og ta kontakt med oss – Roundhouse sine ventelister nærmer seg fort sommeren 2014!

Logo_stor